Skip to content

Házirend

Iszkádi Mónika


Evodia szalon

A Házirend célja, hogy meghatározza a Szalonban tartózkodó és a szolgáltatásokat igénybe vevő személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez elengedhetetlen.

1. A hatályos magyar jogszabályok és jelen Házirend betartása kötelező minden üzletünkben tartózkodó személyre nézve. A Házirend elolvasható üzletünk várakozó helyiségében és honlapunkon egyaránt.
Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Házirend szabályait.

2. Kérjük Vendégeinket, hogy üzletünk területén őrizzük meg a nyugodt hangulatot, a csendet. Kérjük, tartózkodjanak a hangos beszédtől, kiabálástól és minden egyéb hangos vagy más módon zavaró tevékenységtől (pl. zenehallgatás telefonról, ajtó becsapása, stb.).

3. Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra. Üzletünkben tilos morzsálódó, vagy egyéb módon szennyező, valamint erősen illatozó ételek és italok, fagylalt fogyasztása, valamint a dohányzás. Kérjük, ha üzletünkben valahol tisztasági problémát észlel, jelezze azt munkatársainknak.

4. Kezelést csak előre egyeztetett időpontban végzünk. Időpontegyeztetés telefonon vagy SMS-ben lehetséges és csak visszaigazolással válik érvényessé. Időpontegyeztetés hétfőtől-szombatig, 8:00-19:00-ig. Kérjük, a kezelésekre mindig időben érkezzen. Szakembereink a vendégeket egymás után fogadják, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lefoglalt időpont a kezelés kezdési időpontja. A pontos kezdéshez pár perccel előbbi érkezés szükséges, a szolgáltatástól függően (erről a megfelelő szakemberünktől előzetes tájékoztatás kérhető).

5. Késés esetén fennáll a veszélye annak, hogy munkatársunk nem fogja tudni a kezelést végigcsinálni. Ez esetben a késés miatt a kezelés a tervezettnél rövidebb ideig tart. Az elmaradt rész későbbi “pótlására” nincs lehetőség.

6. A lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembe vételével lehetséges:

– a. Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben az a kezelést megelőző napon történik

– b. Amennyiben Vendégünk egy időpontot úgy kíván lemondani vagy áthelyezni, hogy az a kezelés napján történik, rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot Vendégünknek fenntartottuk, de azt már nem tudjuk más vendég számára felhasználni, ezért üzletünket kár éri.
Lemondási feltételek:
Kezelés napján történő lemondás esetén a kezelés 100%-a felszámításra kerül a következő kezelés alkalmával, illetve bérletesek esetén levonásra került a bérlet árából.

– c. Amennyiben Vendégünk nem mondja le a kezelést, de nem is jelenik meg, a 6/b. pont alapján járunk el és a rendelkezésre állási díjat a következő látogatás alkalmával számlázzuk. Amennyiben vendégünk nem fizeti meg a rendelkezésre álló díjat következő látogatása alkalmával, a továbbiakban nem veheti igénybe szalonunk szolgáltatásait.

– d. A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése elérhetőségeinken – telefonon és SMS-en keresztül tehető meg. Visszaigazolással kerül törlésre.

– e. Gépi kezeléseknél a lemondási feltételek megegyeznek a fent leírtakkal.

7. Bérletfelhasználási feltételek:

Bérletet csak előre egyösszegű kifizetés esetén tudunk biztosítani. Nincs részletfizetési lehetőség!

-a. masszázs bérletet (5 és 10 alkalmas) csak a vásárláskor megbeszélt személyek használhatják, maximum 4 fő. Ez rögzítve lesz és ettől eltérni nem tudunk a félreértések elkerülése miatt. Felhasználható az 5 alkalmas bérlet megvásárlástól számított 6 hónapig, a 10 alkalmas bérlet a megvásárlástól számított 12 hónapig. Lejárt bérletet nem fogadunk el, így a fent maradt alkalmak elvesznek, hosszabbításra nincs lehetőség a lejárat után. Pénzre vissza nem váltható.

-b. gépi bérlet (6 alkalmas) csak egy személy használhatja és nem átruházható. Felhasználható a megvásárlástól számított 1 hónapig, minden egyéb felhasználás időtartam a megvásárlásnál rögzítésre kerül a félreértések elkerülése miatt. Lejárt bérletet nem fogadunk el, így a fent maradt alkalmak elvesznek, hosszabbításra nincs lehetőség a lejárat után. Pénzre vissza nem váltható.

8. Ajándékutalványok:

Csak előre kifizetés után adunk ki ajándékutalványt. Kiállítástól számított 3 hónapig felhasználható, a lejárat után nem fogadjuk el. Hosszabbításra nincs lehetőség a lejárat után. Névre szóló és sorszámmal ellátott. Pénzre nem váltható. A lejárat előtt minimum 2 héttel javasolt időpontot egyeztetni. Bejelentkezés után a lemondási feltételek ugyanúgy érvényesek az ajándékutalványra is.

9. Kedvezménykártyák:

Más kedvezménnyel nem összevonhatók. Pénzre nem válthatók. A lejárat után nem fogadjuk el.

10. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy üzletünkben minden termék és szolgáltatás azonnal fizetendő, hitelre vásárlást nem engedélyezünk. Áraink nem alkuképesek.

11. Üzletünk sajnos nincs felkészülve gyermekek és háziállatok felügyeletére. Kérjük, tartsa szem előtt a többi vendég nyugalmát, és amennyiben gyermeke bármilyen felügyeletet igényel, kezelései idejére gondoskodjon arról üzletünkön kívül. Köszönjük megértését.

12. A játszótér magán célra épült. Mindenki csak saját felelősségére használhatja és ennek tudatában az okozott károkat köteles megtéríteni. Semmilyen balesetért, ami a játszótéren történik, nem vállalunk felelősséget!

13. Az egészség számunkra is kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég és munkatársaink egészsége érdekében kérjük, csak egészségesen vegyen részt kezeléseinken. Munkatársaink kötelessége, hogy fertőzésgyanús esetekben védőmaszkot használjanak, a vendégre védőmaszkot adjanak, vagy akár a kezelést későbbre halasszák.

14. Megkérünk minden kedves vendéget, hogy az adataikat mindenki büntetőjogi felelősségének tudatában a valóságnak megfelelően adja meg, illetve a panaszokat, korábbi műtéteket pontosan rőgzítse a kezelőjével, mert az eltitkolt betegségekből keletkező egészségkárosodásért felelősséget nem vállalunk, valamint a kezeléssorozat alatt bekövetkezett egyéb egészségben beállt változásról köteles haladéktalanul értesíteni kezelőjét.

15. A kezelést csak azok vehetik igénybe, akik nem szenvednek, olyan betegségben vagy nem kapnak semmi olyan orvosi kezelést, ami kizárja a masszázst.

Kizáró okok:

-a. masszázs kezelések: Akut állapotok, gyulladásos betegségek, Fertőző betegségek, láz, Csonttörés, ficam, égés, trauma, Ittas, bódult állapot, Epilepszia, Bőrelváltozások (anyajegy, fertőzések, sérülések), Rosszindulatú daganat, Tumor műtéttől számított 1 éven belül, Kemoterápia és sugárkezelés ideje alatt, Terhesség első két –és utolsó hónapja, menstruáció legerősebb napja, Obliteratív (elzáródásos) érbetegségek, Akut vénás betegségek, vérzékenység, Szívritmus-zavar, akut szívprobléma, Előrehaladott csontritkulás, Kezeletlen keringési zavarok, Kezeletlen magas vérnyomás, ingadozó vérnyomás, TBC, terhességi toxaemia, műtétet követő 6-8 hét, foghúzás után minimum egy hét.

-b. gépi kezelések:

Az alábbi kontraindikált állapotokban NEM végezhető kezelés:

Aktív tumoros állapot, tumor műtéttől számított 1 éven belül, kemoterápia és sugárkezelés ideje alatt, kezeletlen magas vérnyomás (hyoertonia), terhességi toxémia, ingadozó vérnyomás, akut mélyvénás trombózis, akut gyulladásos állapot (akut szívproblémák, lázas állapot, bőrfertőzés)

Mérlegelendő:

Szívelégtelenség, kezelt magas vérnyomás, veseelégtelenség, vese transzplantáció, terhesség, menstruáció, pajzsmirigy túlzott működés (hiperthyreosis), hasi sérv, ismeretlen eredetű hasi panaszok, bél anomáliák (rendellenességek), bélgyulladás (krónikus szakaszban), kismedence gyulladás (krónikus szakaszban), a beteg együttműködésének hiánya

16. Szakembereink előzetes engedélye nélkül üzletünkben tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.

17. A Házirend bármely pontjának megszegése esetén munkatársaink kötelesek a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni. Amennyiben ez a kérés nem teljesül, a szabálytalankodó személynek el kell hagynia üzletünket, akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával.

18. A Házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja.

A Házirend jelen verziója 2022. január 1. napjától lép életbe.

Köszönjük Vendégeinknek, hogy házirendünk betartásával hozzájárulnak zökkenőmentes és rendezett üzletmenetünkhöz, valamint többi Vendégünk nyugalmához!
Szolgáltatásaink igénybevételéhez kellemes időtöltést, kikapcsolódást kívánunk!

Tisztelettel: az Evodia Szalon csapata